Vores medarbejdere

Et stærkt team af kompetente medarbejdere

En bred sammensætning

Dansk Forsikringsservice har mere end 15 års erfaring i håndtering af forsikringsskader og vores medarbejderstab består af en sund blanding af hardcore fagnørder, der alle brænder for deres arbejde. Vores ansatte kommer fra flere forskellige brancher og vi har således både kontormedarbejdere, IT-supportere, elektrikere og elektronikmekanikere i vores stab. Den brede sammensætning af personale gør, at vi altid har en specialist på hånden – uanset hvilken skadetype, vi får ind ad døren.

Udover vores egen interne stab af medarbejdere, har vi flere forskellige samarbejdspartnere, der ved behov assisterer os i arbejdet med skadeservice. Alle specialister på hver deres felt.

Højt fagligt niveau

Vores ansatte hos Dansk Forsikringsservice har et højt fagligt niveau. Men vi læner os alligevel ikke tilbage og hviler på laurbærrene. I en branche som elektronikreparation og skadebehandling er det vigtigt, at vi holder os skarpe og altid er med helt fremme i udviklingen. Derfor forfiner og videreudvikler vi konstant på både kompetencer og metoder. Heldigvis har vores medarbejdere en naturlig interesse for faget, og kan slet ikke lade være med at dygtiggøre sig.

Den daglige drift af Dansk Forsikringsservice varetages af Jonas Vincenzo Tedde, der var med til at starte virksomheden op tilbage i 2007.